Vigtige minder
Bryllup er en af de vigtigste dage i ens liv, og en dag fyldt med minder. Som bryllupsfotograf er det min opgave at dokumentere jeres store dag og alle minderne herfra - hvert et smil, grin og tåre, der må komme på vejen. Det gør jeg både gennem billeder og video, som I kan se eksempler på på denne side.
Min stil er personlig, autentisk og uformel. Jeg tror på, at de bedste billeder tages, når vi smiler naturligt. Derfor gør jeg, hvad jeg kan for at fange alle de små øjeblikke i løbet af dagen helt ubemærket. Samtidig sørger jeg for, at I kan slappe af under bryllupsportrætterne og bare nyde øjeblikket sammen. Selve fotograferingen bliver afslappet og uopstillet, så billederne bliver dejlige autentiske, og vi kan tage den med ro. En bryllupsdag går stærkt og det her er et af de få øjeblikke hvor det bare er jer. Så kommer smilene og grinene naturligt. 
Jeg tilbyder en gratis prøvefotografering inden booking, læs mere her. I kan også læse mere om mine bryllupsfotograferinge, se FAQ samt mine bryllupspriser her.
Bryllupsvideo
Jeg elsker video! Selvom billeder er fantastiske, kan video virkelig også noget specielt, særligt på en bryllupsdag, hvor det indfanger ekstra meget stemning i hvert et lille klip.
Jeg har arbejdet med video i mange år, og har de sidste par år begyndt at tilbyde video fra mine bryllupper også. Bryllupsvideoer viser alle de store og små øjeblikke fra dagen, klippet sammen til musik, og bevarer alle de gode minder. Når der kommer bevægelse og lyd på, bliver det hele bare mere levende og stemningsfuldt, og videoen vil med det samme tage dig tilbage til brylluppet. 
I mine video-pakker er der inkluderet:
En stemningsvideo, som er mit primære video-produkt! Det er en video af typisk 3-5 minutter og indeholder alle de store øjeblikke fra jeres dag. Den er klippet til musik og inkluderer ofte dele af taler/indslag klippet indover. Det er det I finder eksempler på her på siden.
Mit råmateriale, som er alt det video jeg har optaget på jeres dag, klippet sammen kronologisk med den originale lyd bevaret. På en bryllupsdag optager jeg virkelig meget, og det er ikke alt, som bliver plads til i en stemningsvideo, og derfor sender jeg jer også altid alt mit video-råmateriale så I har alle de gode minder fra dagen. På den måde kan I finde tilbage til alle de store og små øjeblikke fra jeres dag, mærke stemningen og høre hvad der blev talt om på lige netop det øjeblik. Det er minder, der virkelig er guld værd!
Derudover tilbyder jeg også at filme taler/indslag i fuld længde, hvis I ønsker det. Se mine priser her
"William får vores varmeste anbefalinger! Han formåede at gøre os trygge foran kameraet og at fange selv de mindste glimt og detaljer fra dagen! Han har fået mange rosende ord fra vores gæster, og vi nyder at se tilbage på alle de unikke billeder han fik taget"
Kirstine & Morten, 2022

"William forevigede vores intime, uhøjtidelige familiedag med bryllup og navngivning i ét. Og det var lige hvad billederne også blev: intime og uhøjtidelige - præcis som vi ønskede os. Både som fluen på væggen og som mand for at iscenesætte det naturlige fangede William essensen af dagen, nemlig kærligheden - og det er uden tvivl de bedste penge brugt fra dagen, at få den foreviget af William."
Katrine & Mads, 2022


"Det var en rigtig god oplevelse at få taget billeder med William, og han var super god til at få os til at være afslappede i situationen. Vi er vilde med vores bryllupsbilleder, og vil til enhver tid anbefale William til andre."
Morten & Anne Sophie, 2022

"Vi havde fornøjelsen af at have William som fotograf ved vores bryllup i oktober 2022. Vi oplevede William som utrolig venlig og professionel gennem hele forløbet. William var fantastisk til at fange stemningen til både vielsen, portrætterne og til festen. Alle billederne var superflotte og lige som vi ønskede os. Vi giver William vores varmeste anbefalinger."
Aleksander & Kathrine, 2022