Bryllup

Jeg har fotograferet bryllupper siden 2016 og har derfor erfaringer med alle former for bryllupsdage, så uanset hvordan jeres dag ser ud vil jeg med glæde forevige den med jer! Jeg tilbyder en gratis uforpligtende prøvefotografering inden I bestiller, så I kan vurdere om jeg er den rigtige fotograf for jer, læs mere her. Inden selve festen foreslår jeg desuden at vi mødes og aftaler det hele, så vi har helt styr på hvordan dagen kommer til at forløbe. Jeg er samtidig behjælpelig hvis I har nogen planlægningsmæssige spørgsmål; jeg har været til en del bryllupper efterhånden. På grund af Corona foregår disse møder typisk over Zoom, hvilket er dejlig fleksibelt.
Herunder står mine priser på de mest efterspurgte pakker, men brylluppet er jeres fest, så kontakt mig endelig hvis I har andre ønsker og få en konkret pris. 
Fælles for alle pakkerne, er at de dækker over fotografering og billederne leveret digitalt i fuld kvalitet. I får altid alle de gode billeder der er, efter jeg har sorteret og redigeret dem, hvilket typisk er 300-400 billeder fra et heldagsbryllup. Priserne er inklusiv moms.
Pakke 1
Fra vielse til brudevals (heldagsbryllup)
Fotografering fra hele jeres store dag. Stemningsbilleder fra vielsen, bryllupsportrætter på en lokation i nærheden, og stemningsbilleder fra reception og fest, helt indtil der danses brudevals. Her er naturligvis også mulighed for både portrætter af gæsterne samt gruppebilleder. Kort sagt billeder fra hele dagen.
8000 kr.

Pakke 2
Portrætter, vielse og reception
Fotografering til vielsen, bryllupsportrætter på en lokation i nærheden, og stemningsbilleder under receptionen med mulighed for portrætter af gæsterne samt stort gruppebillede. Billeder fra dagen starter, til at I sætter jer til bords til aften.
6000 kr.
Pakke 3
Portrætter og vielse
Fotografering før, under (hvis tilladt) og efter vielsen med mulighed for portrætter af alle gæster, samt bryllupsportrætter af jer på en flot lokation i nærheden. Masser af stemning fra vielsen og udtryksfulde portrætter af jer.
4000 kr.

Pakke 4
Portrætter
Bryllupsportrætter på en lokation i nærheden. Vi mødes typisk efter vielsen og fotografere hyggelige og uformelle billeder af jer sammen. På den måde får I gode og skarpe billeder fra en stor dag, der helt sikkert vil blive vigtige minder.
2000 kr.