Familiefotografering
1000 kr
Én times fotografering
Minimum 5 digitale billeder (men typisk mange flere!)
Mulighed for tilkøb af print efterfølgende

Fotografier er minder, og som fotograf er en af mine vigtigste opgaver at skabe billeder, der virkelig viser jeres families personlighed og identitet. Alle familier er forskellige, men fælles for alle er, at de bedste billeder bliver taget, når vi har det sjovt, og derfor gør jeg, hvad jeg kan, for at fotograferingen bliver hyggelig og fyldt med smil. 
Familiefotografering kan foregå på mange måder, og kan både være billeder af hele familien, portrætter af børnene eller jer og jeres hund (I skal være så velkomne til at tage dyr med!)
Jeg kan fotografere hos jer, hvor jeres hjem vil danne rammer for helt personlige billeder taget i en uformel og afslappet stemning. Her vil jeg fotografere rundt omkring i jeres hjem, eksempelvis i jeres have, dagligstue eller på børneværelserne, og dette sikrer både at børnene er fuldstændig på hjemmebane, men skaber også en mere hverdagsagtig, autentisk stemning, der ikke kun dokumenterer familien, men samtidig også inddrager jeres hjem, indretning og eksempelvis børnene yndlingslegetøj. Det giver virkelig nogle personlige billeder at se tilbage på.
Vi kan også i fællesskab aftale en location i naturen. Her kunne vi lade en flot park, skov eller kysten være baggrunden for jeres familieportrætter. Jeg har masser af idéer, men hvis I har et område, som I holder særligt af, ville det være oplagt at fotografere der. Mulighederne er mange.
Prisen dækker over fotograferingen, redigering og billederne leveret digitalt i fuld kvalitet. Det endelige antal af billeder veksler, og afhænger eksempelvis af hvor mange personer, lokationer og poseringer vi fotograferer, men I modtager altid mindst fem redigerede digitale billeder, men typisk mange flere. Jeg sender jer altid alle de gode billeder jeg har fra dagen. Tilbuddet gælder for grupper op til seks personer, hvis I er flere, så kontakt mig for en konkret pris. Da jeg har base i Aalborg, kan der komme kørselstillæg.