​​​​​​​2500 kr
Én times fotografering
Alle de gode billeder leveret digitalt
Mulighed for tilkøb af print efterfølgende
(Maks fem personer - kørsels- og weekendtillæg kan forekomme)
Som fotograf er en af mine vigtigste opgaver at skabe billeder, der virkelig viser jeres families personlighed og identitet. Alle familier er forskellige, men fælles for alle er, at de bedste billeder bliver taget, når vi har det sjovt, og derfor gør jeg, hvad jeg kan, for at fotograferingen bliver hyggelig og fyldt med smil. 
Familiefotografering kan foregå på mange måder, og kan både være billeder af hele familien, portrætter af børnene eller jer og jeres kæledyr (I skal være så velkomne til at tage dyr med!)
Typisk foregår det sådan at vi fællesskab aftaler en location i naturen. Her kan en flot park, skov eller kysten være baggrunden for jeres familieportrætter. Jeg har masser af idéer, men hvis I har et område, som I holder særligt af, ville det være oplagt at fotografere der. Mulighederne er mange.
Jeg kan også fotografere hjemme hos jer, hvor jeres hjem vil danne rammer for helt personlige billeder taget i en uformel og afslappet stemning. Her vil jeg fotografere rundt omkring i jeres hjem, eksempelvis i jeres have, stue eller på børneværelserne, og dette sikrer både at børnene er fuldstændig på hjemmebane, men skaber også en mere hverdagsagtig, autentisk stemning, der ikke kun dokumenterer familien, men samtidig også inddrager jeres hjem, indretning og eksempelvis børnene yndlingslegetøj. Det giver virkelig nogle personlige billeder at se tilbage på.
Fælles for alle mine familiefotograferinger er, at vi tager os god tid, og der er plads til det hele. I starten af fotograferingen forsøger jeg at få en fornemmelse af jer og hvordan jeg bedst fotograferer jer. Ved nogle børn skal der fart over feltet og gang i en masse lege med det samme, mens andre børn kan være mere generte hvor jeg så går på afstand og sætter jer igang med en aktivitet.
Prisen herover dækker over fotograferingen, redigering og billederne leveret digitalt i fuld kvalitet. Det endelige antal af billeder veksler, og afhænger eksempelvis af hvor mange personer, lokationer og poseringer vi fotograferer, men jeg leverer typisk 30+ billeder ved en familie på tre. Jeg sender jer altid alle de gode billeder fra dagen og holder ikke noget tilbage. 
Tilbuddet gælder for grupper op til fem personer, men hvis I er flere, så kontakt mig for en konkret pris. Da jeg har base i Aalborg, kan der komme kørselstillæg hvis der er mere end 30 km. kørsel.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Hvordan foregår en familiefotografering?
Mine familiefotograferinger er sjældent ens! Når vi først mødes, forsøger jeg at fornemme jeres energi og hvordan jeg bedst får naturlige billeder af jer. Ved nogle børn og familier skal der fart over feltet og gang i en masse lege lige fra starten af for at få nogle naturlige og skønne billeder, mens andre børn kan være mere generte. Her fungerer det bedst at jeg går på afstand og sætter jer i gang med en aktivitet uden jeg gør mig bemærket. Fælles for alle mine familiefotograferinger, er at vi tager os god tid, og det er vigtigt at det er en god og sjov oplevelse. Derfor handler det ikke om at børnene nødvendigvis skal sidde stille og smile, men at der også skal være plads til leg – det gør det hele meget sjovere og skaber bedre billeder. 

Hvad skal vi have på?
Det vigtigste er, at I føler jer godt tilpas i det tøj, som I har på. I behøver ikke nødvendigvis at farvekoordinere hele familien, men det ser godt ud, at farverne passer sammen. Generelt er det godt, med dæmpede farver uden store logoer, så ingens trøje stjæler opmærksomheden, men der er fokus på jer i billederne. 

Hvad hvis mine børn er kede af det/ikke vil fotograferes?
Så finder vi ud af det. Jeg prøver en masse lege af, for at få de små til at glemme at vi fotograferer, og I skal derfor ikke stresse eller irettesætte dem, hvis de ikke vil sidde pænt. Det vigtigste er at børnene er i godt humør og har det sjovt, så finder vi en måde at få de gode billeder. Når stemningen er god og børnene føler det er en leg, bliver billederne allerbedst. Leg og positiv opfordring er nøgleordene. 

Hvordan booker vi?
Kontakt mig gennem kontakt-delen her på min hjemmeside, også finder vi ud af det.
Hvor skal det foregå? 
Det er helt op til jer om det skal foregå udenfor eller hjemme hos jer. Hvis det skal foregå udenfor, finder vi en god lokation i fællesskab. Desuden er jeg helt med på at kombinere det, hvis det er muligt, så vi eksempelvis starter med at tage billeder hjemme hos jer, også tager ud i jeres have eller en park i nærheden, så vi får det bedste fra begge muligheder.

Hvad med vejret?
Mit udstyr kan sagtens tåle regn eller sne/frost, så mig skal I ikke tænke på! Regn og sne kan give nogle virkelig stemningsfulde billeder, med børn der hopper i vandpytter, sneboldkamp eller lignende, og ellers har jeg nogle fine gennemsigtige paraplyer vi kan bruge. Hvis det regner meget eller det ikke er de billeder I ønskede, er det intet problem at rykke fotograferingen heller.
Vi kan også sagtens tage billeder, selvom der er koldt! Hvis I gerne vil undgå jakker på billederne, anbefaler jeg masser af lag og skiundertøj under jeres tøj. Vi holder nogle pauser undervejs, hvor I kan tage jakken på igen, så I behøver ikke undvære dem for længe.

Hvordan modtager vi vores billeder?
Online-galleri. I modtager en mail med et link til et online-galleri. I får altid alle de gode billeder, så I modtager mellem 30-50 billeder fra dagen afhængtigt at shootet, som I kan se i dette online galleri. Her kan I se billederne, hente dem ned til jeres enheder, samt dele dem med andre og bestille print i forskellige størrelser. Systemet er let at finde ud af, og hvis I har nogen problemer, skal I blot kontakte mig.

Skal vi medbringe noget?
Legetøj/bamser er sjovt og personligt. Snacks er en god idé, hvis en går kold eller til bestikkelse til de sidste billeder. ;-)