Foråret er kommet! Tiderne bliver lysere, solen kommer frem og alting springer ud, og det fejrer jeg med et forårstilbud hverdage i marts og april.
Tilbudet er en fotografering af 30 minutter i naturen. Vi leger og har det sjovt til fotograferingen, så vi får skønne uformelle portrætter af jer som familie og når en masse forskellige opstillinger og situationer. En halv time er perfekt hvis man har yngre børn som hurtigt mister tålmodigheden! 
Tilbudet inkluderer tre digitale billeder i prisen, og flere filer samt print og album kan tilkøbes efterfølgende. Se priser herunder.
30 minutters fotografering
3 digitale billeder inkluderet
print og flere digitale billeder tilkøbes efterfølgende​​​​​​​
800 kr.
(maks 5 personer)
Priser for digitale billeder
Billederne leveres i fuld kvalitet gennem et online galleri.
400 kr. pr. billede
5 billeder - 1500 kr.
10 billeder - 2000 kr. 

Hele galleriet - spørg for pris
Priser for print
Print kan leveres direkte til jer eller afhentes hos mig i Aalborg efter aftale. 
Andre størrelser kan også bestilles.
10x15 cm - 60 kr.
13x18 cm -  100 kr.
18x24 cm -  150 kr.
A5 (21x15 cm) - 200kr.
A4 (21x30 cm) - 300 kr.
A3 (30x42 cm) - 400 kr.
A2 (42x60 cm) - 550 kr.
50x70 cm - 750 kr.
70x100 cm - 900 kr.
Tilbudet gælder kun i marts og april 2023, for højest fem personer. Kørseltillæg kan forekomme ved fotograferinger udenfor Aalborg.​​​
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan foregår en familiefotografering?
Mine familiefotograferinger er sjældent ens! Når vi først mødes, forsøger jeg at fornemme jeres energi og hvordan jeg bedst får naturlige billeder af jer. Ved nogle børn og familier skal der fart over feltet og gang i en masse lege lige fra starten af for at få nogle naturlige og skønne billeder, mens andre børn kan være mere generte og tilbageholdne. Her fungerer det bedst at jeg går på afstand og sætter jer i gang med en aktivitet uden jeg gør mig bemærket. Fælles for alle mine familiefotograferinger, er at vi tager os god tid, og det er vigtigt at det er en god og sjov oplevelse. Derfor handler det ikke om at børnene nødvendigvis skal sidde stille og smile, men at der også skal være plads til leg – det gør det hele meget sjovere og skaber bedre billeder. 

Hvad skal vi have på?
Det vigtigste er, at I føler jer godt tilpas i det tøj, som I har på. I behøver ikke nødvendigvis at farvekoordinere hele familien, men det ser godt ud, at farverne passer sammen. Generelt er det godt med dæmpede farver uden store logoer, så ingens trøje stjæler opmærksomheden, men der er fokus på jer i billederne. 

Hvad hvis mine børn er kede af det/ikke vil fotograferes?
Så finder vi ud af det. Jeg prøver en masse lege af, for at få de små til at glemme at vi fotograferer, og I skal derfor ikke stresse eller irettesætte dem, hvis de ikke vil sidde pænt. Det vigtigste er at børnene er i godt humør og har det sjovt, så finder vi en måde at få de gode billeder. Når stemningen er god og børnene føler det er en leg, bliver billederne allerbedst. Leg og positiv opfordring er nøgleordene. 

Hvordan booker vi?
Tryk på knappen herover for at se mine ledige tider og booke. I kan altid kontakte mig, hvis I har nogen spørgsmål eller problemer med at booke her. Sessionen betales ved booking. Jeres booking er først endelig når jeg har modtaget jeres betaling. 
Hvad med vejret?
Mit udstyr kan sagtens tåle regn og kulde, så mig skal I ikke tænke på! Regn kan give nogle virkelig stemningsfulde billeder, med børn der hopper i vandpytter og leger, og ellers har jeg nogle fine gennemsigtige paraplyer vi kan bruge. 
Hvis vejret er helt skidt eller det ikke er de billeder I ønskede, er det intet problem at rykke fotograferingen heller. Jeg er desværre ikke herre over vejret, så jeg holder godt øje med vejrudsigten og vil kontakte jer hvis det ser helt slemt ud, men hvis I er bekymrede er I velkomne til at kontakte mig
Vi kan også sagtens tage billeder, selvom der er koldt! Hvis I gerne vil undgå jakker på billederne, anbefaler jeg masser af lag og skiundertøj under jeres tøj. Vi holder nogle pauser undervejs, hvor I kan tage jakken på igen, så I behøver ikke undvære dem for længe.

Hvor skal det foregå? 
Det er op til jer! Hvis I har en god idé, er jeg lydhør, men hvis I ikke ved det, kender jeg masser af flotte steder i Aalborg og omegn. Ved fotograferinger udenfor Aalborg opkræves kørselstillæg.

Hvordan modtager vi vores billeder?
Kort efter fotograferingen vil I modtage en mail til et online-galleri. Her kan I se billederne fra vores session, og udvælge de tre billeder som er inkluderet i prisen, som I kan hente ned digitalt i fuld kvalitet. I kan også tilkøbe flere digitale billeder eller print herigennem. Fra en 30-minutters session kan I forvente omkring 30 billeder at vælge imellem afhængigt af shootet. 

Skal vi medbringe noget?
Legetøj/bamser er sjovt og personligt. Snacks er en god idé, hvis en går kold eller til bestikkelse til de sidste billeder. 😉