Portræt/familiefotografering
1000 kr
én times fotografering
minimum 5 digitale billeder
mulighed for tilkøb af print efterfølgende


Uanset om du har brug for nogle skarpe billeder til dit CV, portrætter af hele familien eller blot et nyt profilbillede til de sociale medier, kan jeg hjælpe dig. 
Jeg kan komme hjem til jer og fotografe hele familien i en uformel og afslappet stemning. Eller vi kan mødes i en park i nærheden. Mulighederne er mange.
Prisen dækker over fotograferingen og billederne leveret digitalt. I modtager mindst fem redigerede digitale billeder.
Bryllup
Jeg har i flere år fotograferet bryllupper og har derfor erfaringer med alt fra vielsen til festen om aftenen, så uanset hvordan jeres dag ser ud vil jeg med glæde forevige den med jer! Inden selve festen foreslår jeg desuden at vi mødes og aftaler det hele, så vi har helt styr på hvordan dagen kommer til at forløbe, og jeg kan samtidig fortælle lidt om hvordan jeg plejer at arbejde på sådan en dag og hvad jeg forstår ved et godt billede.
Herunder står mine priser på de mest efterspurgte pakker, men brylluppet er jeres fest og alle bryllupper er forskellige, så kontakt mig endelig hvis I har andre ønsker og få en konkret pris.


Pakke 1
Portrætter
Bryllupsportrætter på selvvalgt lokation i nærheden. Vi kan mødes i en times tid efter vielsen og fotografere de formelle (og uformelle!) bryllupsportrætter.
2000 kr.

Pakke 2
Portrætter og vielse
Fotografering før, under og efter vielsen med mulighed for portrætter af alle gæster, samt bryllupsportrætter på en lokation i nærheden.
4000 kr. 

Pakke 3
Portrætter, vielse og reception
Fotografering til vielsen, bryllupsportrætter på en lokation i nærheden, og stemningsbilleder under receptionen med mulighed for portrætter af gæsterne samt stort gruppebillede. Billeder fra dagen starter til at I sætter jer til bords til aften.
6000 kr.

Pakke 4 
Fra vielse til brudevals (heldagsbryllup)
Fotografering fra hele jeres store dag. Stemningsbilleder fra vielsen, bryllupsportrætter på en lokation i nærheden, og stemningsbilleder fra reception og fest, helt indtil der danses brudevals. Her er naturligvis også mulighed for både portrætter af gæsterne samt gruppebilleder.
8000 kr. 

Alle priser herover er inklusiv moms og inkluderer kørsel i Nordjylland. 
Kontakt mig for en konkret pris på din fotografering.
Tilbage til toppen