Familieportrætter
1000 kr
Én times fotografering
Minimum 5 digitale billeder
Mulighed for tilkøb af print efterfølgende

Fotografier er minder, og som fotograf er en af mine vigtigste opgaver at skabe billeder, der virkelig viser jeres families personlighed og identitet. Alle familier er forskellige og alle børn er forskellige, men fælles for alle er, at de bedste billeder bliver taget, når vi har det sjovt, og derfor gør jeg, hvad jeg kan, for at fotograferingen bliver hyggelig og fyldt med smil. 
Familiefotografering kan foregå på mange måder, og kan både være billeder af hele familien eller kun portrætter af børnene. 
Jeg kan fotografere hos jer, hvor jeres hjem vil danne rammer for helt personlige billeder taget i en uformel og afslappet stemning. Her vil jeg fotografere i eksempelvis jeres have, dagligstue eller på børneværelserne, og dette sikrer både at børnene er fuldstændig på hjemmebane, men skaber også en mere hverdagsagtig, autentisk stemning, der ikke kun dokumenterer familien, men samtidig også inddrager jeres hjem, indretning og eksempelvis børnene yndlingslegetøj.
Vi kan også i fællesskab aftale en location i naturen. Her kunne vi lade en flot park, skov eller kyst være baggrunden for jeres familieportrætter. Jeg har masser af idéer, men hvis I har et område, som I holder særligt af, ville det være oplagt at fotografere der. Mulighederne er mange.
Prisen dækker over fotograferingen, redigering og billederne leveret digitalt i fuld kvalitet. Det endelige antal af billeder veksler, og afhænger eksempelvis af hvor mange personer, lokationer og poseringer vi fotograferer, men I modtager altid mindst fem redigerede digitale billeder, men typisk mange flere. Tilbuddet gælder for grupper op til seks personer, kontakt mig for en konkret pris hvis I er flere.
Bryllup
Jeg har i flere år fotograferet bryllupper og har derfor erfaringer med alt fra vielsen til festen om aftenen, så uanset hvordan jeres dag ser ud vil jeg med glæde forevige den med jer! Inden selve festen foreslår jeg desuden at vi mødes og aftaler det hele, så vi har helt styr på hvordan dagen kommer til at forløbe, og jeg kan samtidig fortælle lidt om hvordan jeg plejer at arbejde på sådan en dag og hvad jeg forstår ved et godt billede.
Herunder står mine priser på de mest efterspurgte pakker, men brylluppet er jeres fest og alle bryllupper er forskellige, så kontakt mig endelig hvis I har andre ønsker og få en konkret pris.


Pakke 1
Portrætter
Bryllupsportrætter på selvvalgt lokation i nærheden. Vi kan mødes i en times tid efter vielsen og fotografere de formelle (og uformelle!) bryllupsportrætter.
2000 kr.

Pakke 2
Portrætter og vielse
Fotografering før, under og efter vielsen med mulighed for portrætter af alle gæster, samt bryllupsportrætter på en lokation i nærheden.
4000 kr. 

Pakke 3
Portrætter, vielse og reception
Fotografering til vielsen, bryllupsportrætter på en lokation i nærheden, og stemningsbilleder under receptionen med mulighed for portrætter af gæsterne samt stort gruppebillede. Billeder fra dagen starter til at I sætter jer til bords til aften.
6000 kr.

Pakke 4 
Fra vielse til brudevals (heldagsbryllup)
Fotografering fra hele jeres store dag. Stemningsbilleder fra vielsen, bryllupsportrætter på en lokation i nærheden, og stemningsbilleder fra reception og fest, helt indtil der danses brudevals. Her er naturligvis også mulighed for både portrætter af gæsterne samt gruppebilleder.
8000 kr. 

Andet?
Pakkerne herover dækker over mine mest almindelige pakker, men jeg laver også andet end familiefotograferinger og bryllupper. Uanset om du har brug for skarpe billeder til dit CV, virksomhedsfotografering, content til sociale medier (både billeder og video) eller måske blot et nyt profilbillede, vil jeg gerne hjælpe dig. 
Kontakt mig og lad os finde ud af noget. 

Alle priser herover er inklusiv moms og inkluderer kørsel i Nordjylland. 
Kontakt mig for en konkret pris på din fotografering.
Tilbage til toppen