Content Creation og Video
En stor del af mit arbejde, går med at producere indhold til virksomheders sociale medier, hjemmeside eller til marketing. I dag er det enorm vigtigt at være tilstede online, og her kan professionelle billeder og video være med til at skille jer ud blandt konkurrenterne. Samtidig gør jeg vedligeholdelsen af jeres sociale medier væsentligt lettere, ved at jeg leverer en hel pakke af professionelle billeder og video, der er klar til at blive delt, så I kan planlægge opslag for den næste periode, og ikke skal håndtere sociale medier mens I har travlt med en masse andet.  Jeg leverer både billeder og video, som begge tilpasses de platforme hvor de udgives, så det altid tager sig godt ud, uanset om det skal bruges på jeres hjemmeside, Instagram eller LinkedIn. 
Jeg kan både levere indhold fra hverdagen i jeres virksomhed, så I ikke behøver at planlægge noget, men jeg bare kan vise jeres virksomhed frem og skabe lækre behind-the-scenes billeder, men vi kan også skabe større projekter sammen hvis I har noget bestemt i tankerne.
Se eksempler på mit arbejde herunder, og kontakt mig hvis jeg skal levere content til din virksomhed.
 I februar 2021 hjalp jeg Restaurant Applaus med billeder og en kort video til at reklamere for deres takeaway-koncept, som de kørte med under Corona-lockdown. Her lavede vi en god blanding af billeder af retter, behind-the-scenes billeder fra køkkenet og mere generelle billeder af lokaler og lignende, så de har en masse forskelligt indhold at dele på sociale medier. Videoen fokuserer på deres takeaway, og viser lidt af menukortet, tilberedningen og hvordan det pakkes og forberedes. 
Møbelsnedkeri fra Aarhus, hvortil jeg producerede procesbilleder til hjemmeside og SoMe.