Sommeren er her og vejret er skønt! Det fejrer jeg med et tilbud på familiefotograferinger henover sommeren.
Solen er fremme og naturen er flot, så det er den perfekte mulighed for at få taget nogle skønne billeder af familien. Mit tilbud består af en fotografering af 30 minutter i den flotte natur. Fotograferingen er uformel, og vi leger og har det sjovt undervejs, så vi får skønne autentiske portrætter af jer som familie. Vi kan nå en masse forskellige aktiviter og opstillinger på en halv time, men det er samtidig heller ikke så længe at mindre børn kan miste tålmodigheden. Tilbuddet inkluderer desuden tre digitale billeder i prisen, og flere filer samt print og album kan selvfølgelig tilkøbes efterfølgende. Se priser herunder.
30 minutters fotografering
3 digitale billeder inkluderet
print og flere digitale billeder tilkøbes efterfølgende​​​​​​​
650 kr.
(maks 5 personer)
Priser for digitale billeder
Billederne leveres i fuld kvalitet gennem et online galleri.
400 kr. pr. billede
5 billeder - 1500 kr.
10 billeder - 2000 kr. 

Hele galleriet - spørg for pris
Priser for print
Print kan leveres direkte til jer eller afhentes hos mig i Aalborg efter aftale. 
Andre størrelser kan også bestilles.
10x15 cm - 60 kr.
13x18 cm -  100 kr.
18x24 cm -  150 kr.
A5 (21x15 cm) - 200 kr.
A4 (21x30 cm) - 300 kr.
A3 (30x42 cm) - 400 kr.
A2 (42x60 cm) - 550 kr.
50x70 cm - 750 kr.
70x100 cm - 900 kr.
Fotobog med alle billederne - spørg for pris
Tilbudet gælder på tilgængelige datoer i juni, juli og august 2023. Kørseltillæg kan forekomme ved fotograferinger udenfor Aalborg.​​​
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan foregår en familiefotografering?
Mine familiefotograferinger er sjældent ens! Når vi først mødes, forsøger jeg at fornemme jeres energi og hvordan jeg bedst får naturlige billeder af jer. Ved nogle børn og familier skal der fart over feltet og gang i en masse lege lige fra starten af for at få nogle naturlige og skønne billeder, mens andre børn kan være mere generte og tilbageholdne. Her fungerer det bedst at jeg går på afstand og sætter jer i gang med en aktivitet uden jeg gør mig bemærket. Fælles for alle mine familiefotograferinger, er at vi tager os god tid, og det er vigtigt at det er en god og sjov oplevelse. Derfor handler det ikke om at børnene nødvendigvis skal sidde stille og smile, men at der også skal være plads til leg – det gør det hele meget sjovere og skaber bedre billeder. 

Hvad skal vi have på?
Det vigtigste er, at I føler jer godt tilpas i det tøj, som I har på. I behøver ikke nødvendigvis at farvekoordinere hele familien, men det ser godt ud, at farverne passer sammen. Generelt er det godt med dæmpede farver uden store logoer, så ingens trøje stjæler opmærksomheden, men der er fokus på jer i billederne. 

Hvad hvis mine børn er kede af det/ikke vil fotograferes?
Så finder vi ud af det. Jeg prøver en masse lege af, for at få de små til at glemme at vi fotograferer, og I skal derfor ikke stresse eller irettesætte dem, hvis de ikke vil sidde pænt. Det vigtigste er, at børnene er i godt humør og har det sjovt, så finder vi en måde at få de gode billeder. Når stemningen er god og børnene føler det er en leg, bliver billederne allerbedst. Leg og positiv opfordring er nøgleordene. 

Hvordan booker vi?
Tryk på knappen herover for at se mine ledige tider og booke. I kan altid kontakte mig, hvis I har nogen spørgsmål eller problemer med at booke her. Sessionen betales ved booking. Jeres booking er først endelig når jeg har modtaget jeres betaling. 
Hvad med vejret?
Selvom vi har været heldige med sommervejret indtil videre, så er der selvfølgelig en risiko for at det ikke holder. Det er vel Danmark. 😉
Det behøver ikke at være den perfekte solrige dag med klar himmel for at få gode billeder! Faktisk har en overskyet dag dejligt jævnt lys, og hvis der er lidt skyer på himlen, bliver himlen bare pænere på billederne. Vi kan godt fotografere i let regn, men hvis det ikke er de billeder I ønsker, er det intet problem at rykke fotograferingen. Jeg holder godt øje med vejrudsigten og vil kontakte jer hvis det ser slemt ud, men hvis I er bekymrede er I velkomne til at kontakte mig. 

Hvor skal det foregå? 
Det er op til jer! Hvis I har en god idé, er jeg lydhør, men hvis I ikke ved det, kender jeg masser af flotte steder i Aalborg og omegn. Ved fotograferinger udenfor Aalborg opkræves kørselstillæg.

Hvordan modtager vi og udvælger vores billeder?
Kort efter fotograferingen vil I modtage en mail til et online-galleri. Her kan I se billederne fra vores session, og udvælge de tre billeder som er inkluderet i prisen, som I kan hente ned digitalt i fuld kvalitet. I kan også tilkøbe flere digitale billeder eller print herigennem. Fra en 30-minutters session kan I forvente omkring 30 billeder at vælge imellem afhængigt af shootet. 

Skal vi medbringe noget?
Legetøj/bamser er sjovt og personligt. Snacks er en god idé, hvis en går kold eller til bestikkelse til de sidste billeder. 😉